MS Gabriella

MS Gabriella

Vikingline sejler dig Stockholm til Helsinki

Fra tog til færge Stockholm


Når vi sælger dig en rejse sørger vi for at du kan komme med bussen fra Stockholm Centralstation og ned til havnen hvor færgen sejler fra.

Kahytter ombord:

Inside Piccolo (B2P)

En mindre Standardkahyt til to personer på inderdæk - dæk 5, 6 og 7.

En under og overkøje. Areal 7 m².

Inside Standard (B4T)

Flot og klassisk standardkahyt til fire

personer på inderdæk 5 og 6.

Kahytten har også TV.

To over og to underkøjer på hver side.

Areal 8,5 m².

Seaside Standard (A4)

En  alm standard kahyt med havudsigt

til 4 personer på dæk 5 eller 6.

To overkøjer og to underkøjer.

Areal 8.5 m²

Ville Viking inside Comfort

En hyggelig og meget rummelig kahyt specielt til børnefamilier. Kahytten findes på innerdækket på dæk 6 og kan rumme 4 personer. Kahytten har en 160 cm bred dobbeltseng med tyk madras til en god nats søvn, og to køjer til at slå ned til børnene. Kahytten har køleskab, TV, hårtørrer og telefon.  Areal: 13 m².

Seaside Premium (LXY)

En Premium class kahyt med havudsigt på dæk 7 og 9. Kahytten har en 160-cm double seng med ekstra tyk madras som sikrer en god nats søvn. Denne kahyt er lavet til 2 personer. Kahytten indeholder køleskab, TV, hårtørrer og telefon. Drinks der er i køleskabet og premium morgenmaden er inkluderet i prisen i denne kahyt.​ Areal: 11.5 m².

Economy (C4)

En økonomikahyt beregnet til fire personer på inderdækket 2.

To over og to underkøjer på hver side.

Areal 8,5 m².

Inside Large (B4L)

En stor kahyt til 4 personer på dæk 6.  Kahytten har en 160 cm double seng med ekstra tyk madras som sikrer en god nattesøvn. Kahytten har også to ekstra køje senge i Kahytten. Kahytten indeholder også telefon, TV og hårtørrer. Areal: 13 m².

Seaside Standard - Allergi (A4R)

En allergi venlig standard kahyt med havudsigt til 4 personer på dæk 5. Denne kahyt er specielt til passagerer med allergi og indeholder derfor ingen tæpper.To overkøjer og to underkøjer.

Areal 8.5 m²

Inside Comfort Family (B4F)

En hyggelig og meget rummelig kahyt specielt til børnefamilier. Kahytten findes på innerdækket på dæk 7 og 9 og kan rumme 4 personer.

Kahytten har en 160 cm bred dobbeltseng med tyk madras til en god nats søvn, og to køjer til at slå ned til børnene. Kahytten har køleskab, TV, hårtørrer og telefon.  Kahytten ligger i forreste del af skibet. Areal: 13 m².

Seaside Premium Large (LXA)

En Premium class kahyt med havudsigt på dæk 7 og 9. Kahytten har en 160-cm double seng med ekstra tyk madras som sikrer en god nats søvn. Denne kahyt er lavet til 2 eller 3 personer. Sofaen kan laves til en seng til en 3 person hvis det ønskes. Kahytten indeholder køleskab, TV, hårtørrer og telefon. Drinks der er i køleskabet og premium morgenmaden er inkluderet i prisen i denne kahyt.​ Areal: 20 m².

Inside Standard (B4)

Flot og klassisk standardkahyt til fire

personer på inderdæk 5. Kahytten har også TV.

To over og to underkøjer på hver side.

Areal 8,5 m².

Inside Large (B2L)

En stor kahyt til 2 personer på dæk 6.  

Kahytten har en 160 cm double seng med

ekstra tyk madras som sikrer en god nattesøvn. Kahytten indeholder også telefon, TV og hårtørrer.

Areal: 13 m².

Seaside Standard (A4T)

En meget moderne standard kahyt med

havudsigt til 4 personer på dæk 5 eller 6.

To overkøjer og to underkøjer.

Areal 8.5 m².

Inside Comfort Plus (B2T)

En hyggelig og meget rummelig kahyt specielt til par. Kahytten findes på innerdækket på dæk 7 og 9 og er lavet til 2 personer. Kahytten har en 160 cm bred dobbeltseng med tyk madras til en god nats søvn, og to køjer til at slå ned til børnene. Kahytten har køleskab, TV, hårtørrer og telefon.  Kahytten ligger i forreste del af skibet. I forreste del af skibet. Areal: 11 m².

Seaside Premium - Balcony (LUX)

En Premium class kahyt med havudsigt på dæk 11, med en fantasisk balkon. Kahytten har en 160-cm dobbelt seng med ekstra tyk madras som sikrer en god nats søvn. Denne kahyt er lavet til 2 eller 3 personer. Sofaen kan laves til en seng til en 3 person hvis det ønskes. Kahytten indeholder køleskab, TV, hårtørrer og telefon. Drinks der er i køleskabet og premium morgenmaden er inkluderet i prisen i denne kahyt.​ Areal: 20 m².

Junior Suite (SUM)

En Premium class kahyt med havudsigt på dæk 11, med en fantasisk balkon. Kahytten har en 160-cm dobblet seng med ekstra tyk madras som sikrer en god nats søvn. Denne kahyt er lavet til 2 eller 3 personer. Sofaen kan laves til en seng til en 3 person hvis det ønskes. Kahytten indeholder køleskab, TV, hårtørrer og telefon. Drinks der er i køleskabet og premium morgenmaden er inkluderet i prisen i denne kahyt.​ Areal: 20 m².

Suite

Luxus kahyt med fatastisk havudsigt som findes på dæk 7 og 9. Dagligstuen har bord og stole sæt og en sofa. Sofa kan hvis ønskes laves til en seng til en 3 person. Soveværelset har vindue samt en ekstra tuk 160 cm madras som sikrer en god nats søvn.  Suiten her indeholder køleskab, kaffemaskine, TV, hårtørrer og telefon. I prisen på denne kahyt medfølger frisk frugt og den store Premium morgenmad i à la carte restauranten eller serveret i suiten. (skal bestilles dagen før) til alle passagerne.

Areal: 33.5 m².